Kerhonohjaajat

Kerhonohjaus kerhokaudella 2018-2019

Haluatko kerhonohjaajaksi?

Kerhonohjaajien koulutusleirille voi nyt ilmoittautua!

Kouluttaudu ohjaajaksi alakouluikäisten kerhoihin! Koulutusleiri yhdessä Espoonlahden kanssa Hvittorpissa 18.-20.8.2017. Koulutusleirille voit tulla, vaikket vielä olisikaan varma haluatko ohjata kerhoa.

Ilmoittaudu kerhonohjaajien koulutusleirille tästä linkistä vaikka heti, tai viimeistään 6.8. mennessä.

Tanssia, kokkausta, sählyä, jotain muuta..?

Leppävaaran seurakunnassa pyörii vuosittain n. 10 – 15 erilaista harrastekerhoa alakouluikäisille tytöille ja pojille. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa, ja niitä ohjaavat koulutetut ohjaajat. Loma-aikaan kerhot ovat tauolla.

Kerhonohjaajien koulutus alkaa viikonlopun mittaisella tuhdilla koulutusleirillä, ja jatkuu kerran kuussa pidettävissä kerhonohjaajien kokouksissa eli Kekoissa.

Kerhonohjaajana pääset suunnittelemaan ja pitämään kerhokerran joka viikko yhdessä ohjaajaparisi kanssa. Tukenanne ovat tyttöjen ja poikien työn työntekijät Hanna-Leena ja Petri. Saatte kerhon pitämisestä pientä palkkiota.

Kerhonohjaajat ovat etusijalla, kun valitsemme isosia alakouluikäisten lasten leireille.

Kerhonohjaajaksi voit ryhtyä, jos ole käynyt riparin ja valmis sitoutumaan kerran viikossa olevaan kerhoon syksystä kevääseen asti. Tänä vuonna tarjolla myös jouluun asti kokoontuvia kerhoja, jos niin haluat! Alle rippikouluikäisille kerhonohjaamisesta kiinnostuneille on tulossa ABC-kurssi.

Koulutusleiri pidetään yhdessä Espoonlahden seurakunnan kanssa, ja sinne ilmoittautuvat myös vanhat kerhonohjaajat. Koulutusviikonloppu on ilmainen, mutta ihan viime tipassa tehdyistä peruutuksista joudumme perimään 35 euron maksun.

Koulutusta on erikseen uusille kerhonohjaajille, vuoden verran kerhoa jo ohjanneille sekä ns. fossiileille eli varsinaisille kerhokonkareille. Toki toimimme myös yhdessä. Kerhokauden kerhot jaetaan leirin lopuksi. Leirille lähteminen ei vielä sido sinua mihinkään, mutta antaa hyvän kuvan siitä mitä kerhonohjaajalta odotetaan.

Jos olet aikuinen ja kerhon ohjaamisesta kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä meihin työntekijöihin ja kysy lisää.

Hanna-Leena, 040-532 6770, hanna-leena.posti((miuku))evl.fi
Petri Väljä, 050-432 7504, petri.valja((miuku))evl.fi