Kerhonohjaajat

Info kerhon ohjaamisesta kiinnostuneille ma 13.8.2018 klo 16–18 nuortentila Siivessä.

Leppävaaran seurakunnassa pyörii vuosittain n. 10 – 15 erilaista kerhoa alakouluikäisille. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja niitä ohjaavat 14-18-vuotiaat koulutetut ohjaajat yhdessä parin kanssa. Loma-aikaan kerhot ovat tauolla. Jos olet aikuinen ja kerhon ohjaamisesta kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä meihin työntekijöihin ja kysy lisää.

Kerhonohjaajana voit valita kerhosi teeman itse. Se voi olla esimerkiksi tanssia, kokkailua, sählyä, ohjelmointia, askartelua, musiikkia tai jotain muuta. Pääset suunnittelemaan ja pitämään kerhokerran joka viikko yhdessä ohjaajaparisi kanssa. Tukenanne ovat tyttöjen ja poikien työn työntekijät Minttu ja Jukka. Kerhon ohjaamisesta maksetaan palkkio 5-10€/kerhokerta, kokemuksen mukaan.

Kerhonohjaajien koulutus alkaa viikonloppuleirillä 17.–19.8.2018 Hvittorpissa. Koulutus jatkuu kerran kuussa pidettävissä kerhonohjaajien kokouksissa eli Kekoissa. Koulutusleiri pidetään yhdessä Espoonlahden seurakunnan kanssa, ja sinne ilmoittautuvat myös vanhat kerhonohjaajat. Viikonloppu on ilmainen, mutta ihan viime tipassa tehdyistä peruutuksista joudumme perimään 35 euron maksun.

Koulutusta on leirillä erikseen uusille kerhonohjaajille, vuoden verran kerhoa jo ohjanneille sekä ns. fossiileille eli varsinaisille kerhokonkareille. Toki toimimme myös yhdessä. Kerhokauden kerhot jaetaan leirin lopuksi. Leirille lähteminen ei vielä sido sinua mihinkään, mutta antaa hyvän kuvan siitä mitä kerhonohjaajalta odotetaan.

Kerhonohjaajat ovat etusijalla, kun valitsemme isosia alakouluikäisten lasten leireille.

Kerhonohjaajaksi voit ryhtyä, jos olet käynyt riparin ja valmis sitoutumaan kerran viikossa olevaan kerhoon syksystä kevääseen asti. Alle rippikouluikäisille kerhonohjaamisesta kiinnostuneille on tulossa ABC-kurssi.

Jukka Silventoinen 050 4327504 jukka.silventoinen((miuku))evl.fi

Minttu Korhonen 040 5326770 minttu.korhonen((miuku))evl.fi