Siipi-avustajat

Syyskuusta 2018 alkaen nuortentila Siivessä on avoin nuortenilta joka keskiviikko klo 16-20 ja joka perjantai klo 18-22. Keskiviikon nuortenilloissa tarjoillaan iltapäivällä välipajaa ja niiden yhteydessä toimii isoskoulutus. Perjantaisin illoissa on aina jotain yhteistä tekemistä, pelejä, leikkejä, leipomista, askartelua, lautapelejä tai jotain muuta. Jokaisessa illassa on hartaus. Muutaman kerran kaudessa järjestetään bändi- ja muita teemailtoja. Siiven avoimissa nuortenilloissa toimii aikuisiakin vapaaehtoisia erilaisissa tehtävissä.

Täysi-ikäiset aikuiset avustajat toimivat illoista vastaavan nuorisotyönohjaajan, papin tai muun seurakunnan vakityöntekijän työpareina. Heidän tehtäviinsä kuuluu läsnäolo, nuorten kanssa oleminen, turvallisuudesta huolehtiminen, ohjelmaosuus ja hartaudet omilla vuoroillaan ja kevätkaudella rippikoululaisten ohjaaminen. Aikuisille vapaaehtoisille maksetaan palkkiota tiistai-illoista 30€ ja perjantai-illoista 45€.

Työntekijät ja avustajat kokoontuvat 2-3 kertaa kaudessa kokouksiin jakamaan työvuorot ja sopimaan käytänteistä. Lisäksi järjestetään muutamia koulutusiltoja, jotka auttavat ja tukevat nuorisotilatyön tekemisessä.

Jos vapaaehtoistyö Siiven nuorteniltojen avustajana kiinnostaa, ole yhteydessä Elinaan tai Toniin!

Elina Törrönen
nuorisotyönohjaaja
040 835 1615
elina.torronen((miuku))evl.fi

Toni Majola
Erityisnuoristoyönohjaaja
040 559 1736
toni.majola((miuku))evl.fi